Här servar vi våra maskiner

God eftermiddag, välkomna till mig och ett nytt inlägg på min blogg. Jag har länge tänkt att jag ska skriva det här inlägget men det har aldrig blivit av så nu tog jag tummen ur och skriver det. Det handlar om ett företag för er i Kalmar, Karlskrona och Ronneby med omnejd som behöver hjälp att serva era maskiner.

Att gå igenom en service är viktigt för att man ska se att maskinen fungerar som den ska, när jag behöver hjälp med maskinservice i Kalmar vänder jag mig till företaget JME Service. Jag jobbar som några av er redan vet inom jordbruk och vi använder oss av många olika typer av jordbruksmaskiner som emellanåt behöver servas. När jag började hos företaget jag jobbar för hade de redan kontakt med JME Service så jag har inte vetat om något annat, det är dock inget negativt eftersom allt deras jobb har varit bra genom hela tiden. De hjälper oss som sagt med maskinservice i Kalmar, då de kollar över våra maskiner för att se att allt fungerar som det ska och att inget är sönder eller liknande. De genomför alltid jobbet på ett effektivt sätt samtidigt som de är väldigt noga så att allt blir rätt för att vi ska kunna använda våra maskiner utan att oroa oss för någonting. Jag är personligen väldigt nöjd med att vi har kontakt med dem när det kommer till maskinservice i Kalmar, både för att de utför ett bra jobb men även för att deras personal är väldigt trevlig och bemötande. Varje gång man kommer dit blir man bra bemött och väl omhändertagen, precis som våra maskiner blir. 

Du gillar kanske också...