En duktig samtalsterapeut

Hej på er alla mina fantastiska och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka och att ni ser fram emot helgen som kommer. Det här med att hitta en bra samtalsterapeut i Vasastan med omnejd är någonting som jag har sett att ni är många som har haft funderingar kring. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tipsa er om det företag som jag vänt mig till den senaste tiden, nämligen Kognitiva PT AB. Som ni säkert vet har jag haft en hell del psykiska problem, och jag har länge känt att jag velat ha hjälp utav en duktig samtalsterapeut. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till har tyvärr inte kunnat ge mig den hjälp som jag känt att jag behövt, vilket såklart är väldigt tråkigt. Just Kognitiva PT AB fick jag som tips utav en nära vän till mig, som även hon anlitat detta företag. Jag kände mig faktiskt direkt väldigt sedd och välkomnad utav Kognitiva PT AB och dess personal, vilket såklart är någonting som är väldigt viktigt. Min samtalsterapeut arbetade mycket med kundservice, och såg till att jag kände mig trygg och säker i mitt val av företag. Hon såg även till att skapa en god relation till mig som patient, så att hon skulle kunna ge mig den hjälp som jag behövde.

Kognitiva PT AB är ett företag som har anställda som har mycket erfarenhet och kunskap inom sitt arbete, och därför kunde jag verkligen slappna av under mitt första möte. Jag har nu gått på flera samtal hos detta företag, och känner mig nu otroligt mycket friskare och bättre i kroppen. Jag känner mig piggare och lugnare och lider inte samma stress och ångest som tidigare. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till just Kognitiva PT AB. 

Du gillar kanske också...