Nu är alla barnen fotograferade

Hej på er mina trevliga läsare och välkomna tillbaka. Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra dag hittills och att ni har tillräckligt med energi för att klara av att jobba de sista timmarna som är kvar innan dagen är slut, och att ni har mycket roligt att se fram emot sedan när ni kommer hem från jobbet. Jag tänkte ta tillfället i akt och prata om Studio Blicher, och Peter Blicher, som är en riktigt talangfull fotograf i Ängelholm som jag gick till för ett tag sedan för att få bilder tagna på mina barn.

Som ni vet så har jag tre fina barn, och nu när den minsta föddes så tänkte vi att det kunde vara mysigt att ta bilder på dem alla tre för att kunna ha som minnen och så när de blir lite äldre, samtidigt som det är roligt när en professionell fotograf i Ängelholm, Lund eller Helsingborg tar fina bilder på ens små skatter. Jag började leta runt lite bland de fotografer som fanns i området, men jag föll för Peter Blicher som jobbar på Studio Blicher. Han tar så vackra bilder och fångar livet i dem på ett sätt som jag nästan inte tror att en enda annan fotograf i Ängelholm kan göra. Att vi gick till honom för att få fina bilder tagna på våra barn var verkligen ett riktigt bra val för vi blev så nöjda med resultatet som vi fick tillbaka sedan när bilderna kom. Nu står de inramade i vardagsrummet så att vi kan titta på dem varje dag och njuta av hur fina de är, tack vare denna fotograf i Ängelholm.

Du gillar kanske också...